0-2 35 min Självmål
1-2 46 min Ferna ass Jompa
2-2 55 min Ferna ass Fabbe
3-2 60 min Petter (straff)

Hampus var tvungen att vila efter en krock med Christian förra matchen. Fredrik fick göra debut som målvakt för oss.
Christian fick gå av uppvärmingen pga ljumsproblem, Kevin gick in i stället.
Laget som började: Fredrik - Hultenius, Kevin, Petter, Thomas G - Ole, Andreas, Anders K - Eric, Ferna, Söderman
På bänken: Jompa, Fabbe, Fremling, Hugosson, Christian
Näset styr spelet i början och vi spelar på kontringar. Vi har ett par bra lägen men får inte till den sista passningen.
Näset har giftiga inlägg som är nära att resultera. Efter 7 minuter får vi till en omställning som friställer Söderman, han tvekar lite när han kommer fri med målvakten som kan bryta. Näset kommer runt på vänsterkanten och slår ännu ett bra inlägg som nickas i mål men det blev avblåst för offside. Efter ca en kvart kommer Näset på högerkanten och får in ett lågt inlägg där vi är lite tveksamma och deras forward kommer först med foten och styr in 1-0. Vi har en ganska bra period efter målet där vi tar över spelet något och skapar ett par chanser. Näset återtar spelövertaget och har flera farliga chanser, bl.a. ett inlägg från vänster som skarvas i stolpens utsida. De har farliga hörnor men deras sämsta hörna går mellan ett par spelare och tar på Petter som olyckligt styr in bollen i mål. I slutet passar Söderman fel beroende på han förväxlade en mörk vinröd tröja med en svart och Näset får en gratischans men Petter avvärjer som sista gubbe.
Näset går till en rättvis pausledning. Vi paratar om att lyfta backlinjen 5-8 meter för att få ett mer kompakt lag för Näset kom för lätt igenom på mittfältet.
Jompa går in istället för Söderman till andra. Efter 30 sekunder får vi en omställning där Jompa får bollen till vänster och det ser ut att han skall försöka driva runt hela försvaret men avbryter försöket och dribblar lite innåt innan han ser Ferna som smygit si fir ut till vänster, Jompa passar Ferna som inte gör något misstag. Vi tar tag i spelet. Backlinjen står upp och Näset har svårt att hitta öppningar. Fabbe kommer in och får ett inkasst högt upp på vänstersidan. Thomas kastar in bollen i straffområdet och Fabbe får tag i andrabollen och spelar fram Ferna som skjuter via en Näsetfot över målvakten och in i mål. Vi för matchen och känner att vi kan vända detta. Efter en kvart in i andra får vi en frispark en bit in på Näsets planhalva. Petter slår in bollen och domaren blåser för straff. Orsaken var att deras försvare dragit ner Eric. Petter tar hand om straffen och lägger bollen i ena hörnet och målvakten går åt andra. Vi fortsätter styra matchen även om Näset har en del anfall. Sista 15 minuterna börjar Näset trycka på och tar över något. De har en bra chans där deras spelare skjuter i fritt läge vid strafformådet men Fredrik får en hand på bollen och styr bollen i ribban. Vi kontrar och Söderman serverar Eric ett fint läge men skottet går en bit utanför. Näset lyfter in bollen gång på gång men vi står emot och kan hålla undan.
Vi vinner en match där Näset hade första halvlek och vi hade andra. Oavgjort hade kanske varit mest rättvist men det är gott att vinna sådana matcher speciellt och vända ett underläge.